Menu
 

 

 



 
telefon 02 / 45993922
 






   

COUNTRY VEČER 2013

Tretiemu ročníku podujatia Country večer, ktorý sa uskutočnil 5.júla na pódiu pred kultúrnym domom sa tento rok vydarilo počasie, rekordný počet návštevníkov aj výber kapiel.

  Ako prví sa predstavili naši kamaráti z Ivanky pri Dunaji – kapela Charlieho nešťastí. Vo vynovenom zložení zahrali známe pesničky a navodili príjemnú atmosféru.

O tom čo je „Natural country“ alebo ako to vyzerá, keď je mottom kapely „hrať a spievať tak, ako ti zobák narástol“ nás  poučila slovenská country legenda BUKASOVÝ MASÍV. Ľudovo naivná hudba s koreňmi vo folku a klasickom americkom country s prímesou rocku, blues, ale aj world music, ktorá využíva v textoch dialekt hovorovej reči, všetkým pozdvihla náladu a perfektne pobavila!

Posledná vystúpila na pódium  skupina Salamander Band, ktorú tvoria vynikajúci hudobníci združení okolo skladateľa, pesničkára a producenta , všestranného a ostrieľaného Romana Vámoša alias Salamandra. Pohodová folkrocková muzika so zaujímavými textami a hudobným prevedením bola tou správnou bodkou za týmto vydareným podujatím.

VIDEO prehrať na youtube




























































Späť






© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info