Google
 
 
 
 
 


sa konal v sobotu 12.2.2005 v sále Kultúrneho domu pod záštitou starostu obce, Ing. Ľubomíra Poóra, ŠK VATEK - stolnotenisového oddielu a Komisie školstva a športu Obecného zastupiteľstva v Bernolákove.
Organizátori boli s účasťou veľmi spokojní. Do súťaže sa prihlásilo 14 súťažiacich párov, čo je síce o 3 páry menej ako v minulom roku, ale vzhľadom na počasie, aké vládlo v tento deň a rozšírenej chrípke to bola celkom dobrá účasť. Zvlášť, keď prišli súťažiť rodiny z Ivanky pri Dunaji, Veľkého Bielu i z Bratislavy.
Súťažilo sa v dvoch kategóriách – deti do 13 rokov a nad trinásť rokov, vek rodičov bol neobmedzený.

Výsledky turnaja:
V kategórii rodičov a detí do 13 rokov
1. Daniela st.a Daniela ml. PETREKOVÉ
2. Anton a Ivan POPLUHÁROVCI
3. Zoltán st. a Zoltán ml. LEŠKOVCI
V kategórii rodičov a detí nad 13 rokov
1. Štefan a Adrián SZORÁDOVCI
2. Zoltán a Michal KOVESIOVCI
3. Jana a Igor LULJÁKOVCI

Ceny súťažiacim odovzdávali p. Miroslav Káčer, poslanec Obecného zastupiteľstva a p. Pavol Červeň, vedúci stolnotenisového oddielu ŠK VATEK,
Touto cestou sa chceme poďakovať p. Ing. Ľubomírovi Poórovi, starostovi obce za ceny, ktoré venoval do súťaže a pánom Pavlovi Červeňovi, Ing. Alexandrovi Molnárovi , Miroslavovi Káčerovi, ktorí sa podieľali na príprave a priebehu tohto vydareného podujatia.
Organizátorov potešili slová vďaky účastníkov za príjemne strávené popoludnie a prisľúbili sa ho zúčastniť aj v budúcom roku.


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info