Google
 
 
 
 
 



4.11.2005 sa konal v Kultúrnom dome stolnotenisový turnaj žiakov – III. ročník Memoriálu Václava Fajta . Turnaj sa konal pod záštitou starostu obce za aktívnej spolupráce Komisie športu a školstva , ŠK Vatek a Kultúrneho domu . Po zahájení pánom starostom nastali tuhé boje medzi 28 zúčastnenými stolnotenisovými nádejami v štyroch kategóriách . Po skončení jednotlivých súťaží si umiestnenia rozdelili nasledovne :
Kategória najmladší žiaci: 1.miesto Matej Horváth
2.miesto Marek Kasan
3.miesto Filip Kasan

Kategória mladší žiaci : 1.miesto Richard Drinka
2.miesto Martin Rózsa
3.miesto Marek Bäckstuber

Kategória staršie žiačky : 1.miesto Táňa Vokounová
2.miesto Marta Surgentová
3.miesto Michaela Reindlová

Kategória starší žiaci : 1.miesto Jozef Klech
2.miesto Tomáš Horváth
3.miesto Igor Luljak

Turnaj o pohár starostu Bernolákova
Hneď na druhý deň 5.11.2005 sa konal ďalší stolnotenisový turnaj , XI. ročník Turnaja o pohár starostu obce Bernolákovo . Súťaž taktiež zahájil pán starosta Ing. Poór a po krátkom privítaní začali jednotlivé zápasy v štyroch kategóriách . Po skončení pán prednosta JUDr. Bečica odovzdal putovné poháre a ocenenia v jednotlivých kategóriách podľa nasledovného umiestnenia :
Kategória registrované ženy : 1.miesto Jana Luljaková
2.miesto Zuzana Cahojová

Kategória neregistrované ženy : 1.miesto Ruth Káčerová
2.miesto Ester Píšová

Kategória registrovaní muži : 1.miesto Michal Kővesi
2.miesto Pavol Červeň
3.miesto Ján Haluška

Kategória neregistrovaní muži : 1.miesto Miroslav Sabo
2.miesto Jozef Klech ml.
3.miesto Jaroslav Chrťan


Oba turnaje prebehli v pohodovej atmosfére , súťažiaci si schuti zahrali a prizerajúci videli aj niekoľko dramatických a zaujímavých zápasov . Porazení sa so svojimi nulami na konte celkom dobre vyrovnali . Putovné poháre sa po vyfotografovaní úspešne vrátili do vitríny v KD a víťazi si odniesli domov ich menších súrodencov . Každopádne malé darčeky rozdelené v piatok (detský turnaj) potešili najmä malých pingpongáčov , z ktorých niektorým stoly siahali až temer k brade . Ostatných viditeľne tešila hlavne samotná hra . V kategóriách žien sa radovali zúčastnené z pocitu , že posledná vo svojej kategórii obsadila celkom pekné druhé miesto . Usporiadatelia , Obec Bernolákovo , ŠK Vatek , Kultúrny dom a Komisia školstva a športu v uvedených kategóriách ,, ušetrila ,, bronzové medaily pre budúci ročník , ktorý veríme , sa bude konať opäť o rok .

Späť


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info