Google
 
 
 
 
 


Perfektné počasie, dráždivá vôňa z kotlíkov, atrakcia v podobe vzdušného balóna a tradičný úspech bernolákovských futbalových veteránov zakončený neopakovateľným ohňostrojom charakterizovali 6. ročník futbalového turnaja o Pohár starostu obce Bernolákovo.
Samotné zápasy, na ktorých štartovali okrem domácich aj mužstvá Chorvátskeh Grobu, Mostu pri Bratislave a internacionálov z moravského Jistebníka, sa začali až napoludnie, ale na ihrisku bolo živo od skorého rána. Stánky s družstvami súperiacimi o najlepší guláš rozváňali už od 8.00 a pri ochutnávke (predsedníčkou poroty bola Helenka Černayová) sa ukázalo, že z ôsmich družstiev predviedol najväčšie kuchárske umenie tím Mariána Frindricha, Ferdinanda Tomčíka a Mateja Biskupiča. Na druhom mieste skončila partia zástupcu firmy DAS-PRO s.r.o. Juraja Senášiho a tretia družina zo susedného Chorvátskeho Grobu vedená Jánom Hajtmánkom. Prémia pre víťaza bola zaujímavá: atrapy kotlíkov na guláš z bernolákovskej dielne firmy Milana Kútyho (firma Svarogo s.r.o.).
Na ihrisku už tradične dominovali bernolákovskí „starí páni“. V prvom zápase rozdrvili Most pri Bratislave a vo finále si hravo poradili aj s Jistebníkom. Súboj o tretie miesto sa skončil víťazstvom Mostu pri Bratislave. Súčasťou turnaja bolo aj dekorovanie víťazného družstva, futbalovej prípravky Bernolákovo pod vedením bratov Drinkovcov, ktoré suverénne vyhralo svoju súťaž. Najlepších hráčov odmeňoval starosta obce Ľubomír Poór a bývalý futbalový reprezentant Tibor Jančula. Podujatie vyvrcholilo podvečer, keď všetky deti dostali príležitosť pozrieť si Bernolákovo na vzdušnom balóne z vtáčej perspektívy. Futbalové oslavy, okorenené nefalšovanou dedinskou zábavou sa skončili veľkolepým ohňostrojom.

Späť


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info