Google
 
 
 
 
 

Bernolákovo júl 2001

Tak ako v predchádzajúcom roku , aj v tomto pripravil Obecný úrad a komisia sociálno-zdravotná letný tábor pre deti v Bernolákove. Konal sa hneď prvý júlový týždeň a trval síce iba jeden týždeň, ale o to bol zaujímavejší. Deti okrem hier a súťaží ako letný biatlon, pamäťový orientačný pretek či vedomostný kurz  absolvovali aj výlet  Do Karpát, kde navštívili jaskyňu  DRINY. a na zámku Červený kameň videli ukážky výcviku vtáčich dravcov.

Poďakovanie patrí všetkým, ktorý sa podieľali na úspešnom priebehu tábora, hlavne vedúcemu tábora Alexandrovi Molnárovi a vedúcim jednotlivých oddielov M. Trubačovej, L. Barkolovej, K. Buzgovičovej, I. Pipíškovej.

 Niekoľko momentiek z  letného tábora

Nástup účastníkov  Vztyčovanie zástavy Pokyny pre deti

Na návšteve v jaskyni DRINY Chvíľa odpočinku  Odpočívala aj druhá skupina

Banská Štiavnica august 2001

V prvých dvoch augustových týždňoch sa prostredníctvom agentúry DEZAR zúčastnilo 28 detí z Bernolákova letného tábora v Banskej Štiavnici. Deti v príjemnom prostredí  pochodili celé okolie a navštívilo množstvo zaujímavých miest. Určite všetci boli spokojní s priebehom  tábora a už teraz sa tešia na budúci rok. O dobrej nálade, úspešných akciách svedčia a priložené fotografie.

na vrchole Sitna

na návšteve v bani

netradičná módna prehliadka

Späť


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info