Google
 
 
 
 
 

Stalo sa už tradíciou, že vždy ku koncu roka prijme starosta obce v obradnej sieni našich spoluobčanov, bezpríspevkových darcov krvi, držiteľov plakiet prof.MUDr.Jánan Jánskeho. Tak tomu bolo i tento rok. Dňa 29.novembra boli do obradnej siene obce pozvaní darcovia krvi, držitelia zlatej, striebornej  a  bronzovej plakety MUDR.Jánskeho. Z 13 pozvaných držiteľov plakiet sa zápisu zúčastnilo 10.

      Slávnostný príhovor predniesol pán starosta. O krátky program sa postarali členky Zboru pre občianske záležitosti. Po zápise do pamätnej knihy, boli darcovia krvi pozvaní na slávnostný prípitok a malé pohostenie, ktoré pre nich s láskou a vďakou pripravili členky predsedníctva Miestneho spolku SČK v Bernolákove.

 

Zápisu sa zúčastnili držitelia:

zlatých plakiet: pani Jarmila Gálová a pani Helena Horáková,

strieborných plakiet:   pán Jozef Pék 

 bronzových plakiet:  slečna Martina Barkolová, pani Andrea Grebečiová, pán Radovan Hanic, pán Roman Jedlovec,  slečna Jana Nagyová, slečna Iveta Širuchová a pán Ing.Jaroslav Vokoun.

     Touto cestou ešte raz všetkým vyznamenaným darcom srečne blahoželáme a ďakujeme im za ich humánny činy a prajeme im do ďalších   rokov   života  hlavne  veľa  zdravia  a  spokojnosti  v  kruhu ich rodín.

  

spoločná fotka s  starostom a predsedníčkou MS ČK zápis v pamätnej knihe obce  gratulácia od predsedníčky MS ČK a starostu obce

 

Späť


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info