Google
 
 
 
 
 

Ani  už asi "tradične nepriaznivé" počasie  neodradilo brigádnikov, ktorí sa 11. apríla zúčastnili na celoobecnej akcii ku Dňu Zeme organizovanej Obecným úradom v Bernolákove v spolupráci s Komisiou kultúry a spoločenských aktivít.

Skoro ráno sa prví  do akcie zapojili študenti Strednej poľnohospodárskej  odbornej priemyselnej školy v Bernolákove, ktorí sa už o pol ôsmej systematicky „rozpŕchli“ do terénu.

Zapojili sa do kosenia  a čistenia  Gaštanovej aleje a Strojárenskej cesty. Časť brigádnikov čistila komunikácie v obci a časť sa realizovala ako maliari-natierači  v areáli cintorína, kde natierali lavičky, alebo na autobusovej zastávke na Seneckej ceste.

Zakrátko po študentoch sa do akcie zapojili naši dôchodcovia, ktorí usilovne pracovali na čistení miestneho cintorína.

Škôlkári z Materskej školy na Hlavnej a Komenského ulici sa dozvedeli, ako sa sadia  stromčeky, ako sa o ne starať a hneď si nové vedomosti mohli vyskúšať v praxi, každá škôlka si zasadila  svoj stromček.

Nakoniec a sa do akcie zapojili žiaci Základnej školy v Bernolákove, ktorí sa venovali čisteniu parčíka pri kultúrnom dome a okolia obchodného strediska a  natieraniu lavičiek a úprave v rámci areálu školy.

Organizátorom, členom komisii kultúry, pracovníkom obecného úradu a všetkým ktorí sa zúčastnila a zapojili patrí poďakovanie a uznanie, že i napriek nepriaznivému počasiu  prispeli k vydarenej akcii.    

Na ukážku niekoľko fotografií:

PTŠ-kári v akci

dôchodcovia sa

 aktívne zapojili

deti z MŠ na Komenského zasadili stromček ZDŠ-kári tiež brigádovali sadenie stromčeka v MŠ na Hlavnej ul.

 

Späť


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info