Google
 
 
 
 
 

Bernolákovo

30. jún - 11. júl 2003

Tak ako v predchádzajúcich rokoch  , aj v tomto pripravil Obecný úrad a komisia školstva a športu  letný tábor pre deti v Bernolákove. Konýá sa prvé dva júlové týždne a bude určite  zaujímavý. Celkovo 36 detí sa môže tešiť  okrem hier a súťaží aj na celodenný výlet. 

Bližšie informácie prinesieme po jeho ukončení.

 

 Niekoľko momentiek z  letného tábora

nástup detí vztyčovanie vlajky vedúci tábora
prvý oddiel druhý oddiel tretí oddiel

Banská Štiavnica

4. augusta až 14 augusta 2003

V dňoch 4.8 až 14.8  sa prostredníctvom agentúry DEZAR zúčastní  35 detí z Bernolákova letného tábora v Banskej Štiavnici. Tábor sa na tomto mieste konal už po tretí krát  a záujem detí bol obrovský, iste aj vďaka pekným zážitkov z predchádzajúcich rokov Deti v príjemnom prostredí  navštívia množstvo zaujímavých miest. 

Otvorenie tábora sa uskutočnilo dňa 4. augusta po príchode do dejiska, Otvárania ako i prijímania do "cechu táborníckeho" sa zúčastnili aj hostia

tábora a to starosta obce Ľubomír Poór,  prednosta OcÚ Stanislav Bečica a prevádzkovateľa agenúry DEZAR Milan Čapla. Deti sa  nachádzajú v príjemnom prostredí v blízkosti hôr a lesov a majú možnosť využiť blízke jazerá ako i možnosť prehliadky mesta , historických pamiatok, a zaujímavostí.

Späť


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info