Google
 
 
 
 
 

Dňa 3. júla 2003 sa uskutočnilo slávnostné otvorenie domu sociálnych bytov na Mostovej ulici. Výstavba tohto domu sa začala v júli 2002 a bola dokončená v apríli 2003. Celkové náklady dosiahli výšku 3 mil. 252 tis. Sk.

    Celkovo je v dome vybudovaných 3 byty, z tohto dva dvojizbové a jeden jednoizbový. Byty budú využité pre sociálne účely , na krátkodobé použitie pre občanov v sociálnej tiesni. Na základe predložené projektu vedenia Detského domova v Bernolákove, bol jeden byt prenajatý aj pre tri dievčatá z DD, tak aby si mohli vyskúšať vlastné hospodárenie, a zabezpečenie každodenných potrieb, aby keď prídu do ozajstného života mali už svoje skúsenosti.

Na samotnom slávnostnom otvorení boli prítomní poslanci Obecného zastupiteľstva, pozvaní hostia z KU Bratislava Mgr. Koláriková, , riaditeľ Detského domova v Bernolákove Ing. Kuzár ako i bývalý prednosta OcÚ Judr. Kičikolev a zástupca dodávateľa MK TRans Ing. Kopča, riaditeľka ústavu z Velkého Bielu Ing. Tomanová. Judr. Bečica prednsota OcÚ privítal prítomných  a starosta obce Ľubomír Poór v krátkom ríhovore oboznámil všetkých s hsitóriou výstavby ako i možnosťami využitia domu.  Následne sa uskutočnila prehliadka bytov.

 

pred domom prehliadka bytov zariadený byt
pred rekonštrukciou po ukončení výstavby

 


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info