Google
 
 
 
 
 

V nedeľu 2. mája sa v areáli golfového klubu v Bernolákove uskutočnil v rámci podujatí obce k vstupu SR do EÚ 1. ročník Turnaja o pohár starostu obce v golfe. Podujatia sa zúčastnili poslanci obecného zastupiteľstva, pozvaní hostia a pozvaní hráči golfu. Vzhľadom na to , že sa hralo systémom scramble každý hráč golfu mal "na starosti" nehráča. Podujatie sa vydarilo, každý si výborne zahral a tí, ktorí ešte golfovú palicu nedržali v ruke mali pekný zážitok a určite si odniesli pekné dojmy. Možno, že spomedzi nich vyrastú noví hráči a vyznávači tohto zatiaľ na Slovensku netradičného športu, ale v blízkej budúcnosti určite športu s výraznou dynamikou rozvoja a napredovania.

V  rámci podujatia sa položil základný kameň rozšírenia 18. jamkového ihriska , ktoré vznikne dobudovaním a rozšírením súčasnej "deviatky". Všetci veríme, že realizácia toho diela určite výrazne pomôže golfu na Slovensku ale i rozvoju našej obce.

Záver podujatia patril garden párty, kde sa spoločne hostia posedeli v príjemnom prostredí nádvoria kaštieľa a parku. Výsledky turnaja neboli tie najdôležitejšie ale pre úplnosť uvádzame aspoň tých  najúspešnejších.

Celé podujatie by sa nemohlo uskutočniť bez pomoci sponzorov, ktorým patrí veľké poďakovanie od organizátorov. Na akciu prispeli: Golf club BA-Bernolákovo, Daspro Bernolákovo, SVAROGO Bernolákovo, EBA Bernolákovo, PD Chorvátsky Grob-Bernolákovo, p. Tibor Šípoš, p. Al Ali Ibrahim, p. Semir Kerla, S-KAB Trade Bernolákovo, EURO GOLF, Bratislava, p. Hošovský Bratislava, MEDIKA Ivanka p. Dunaji,

1. Kubala M. Krejči P.
2. Šimkovič M. Szalayová R.
3. Prochádzka S. Kardoš Ľ.
4. Mičko I. Čeranyová H.
5. Jurkovič D. Zamánek Š.
 
ceny pre víťazov na ihrisku na drivingu

ocenenie najlepších posedenie po turnaji základný kameň rozšírenia golf. ihriska na 18 jamiek
     


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info