Google
 
 
 
 
 

2. – 4. 6. 2006
1. ročník veľkej obecnej akcie


1. ročník veľkej kultúrnej , spoločenskej , športovej akcie 3 dni plné zábavy pre každého


V dňoch 2.- 4.6.2006 sa uskutočnili Dni obce – Bernolákovo 2006, rozsiahla akcia ktorá zahŕnala športové akcie, happeningy, koncerty, tanečné zábavy, diskotéky, súťaže, detské akcie. Na futbalovom ihrisku, kde bolo postavené hlavné pódium sa odohrala väčšina športových i kultúrnych akcií. Ďalšie podujatia a súťaže prebiehali v priestoroch starej ZŠ, novej ZŠ , pred kultúrnym domom i v uliciach obce. V piatok 2.6. sa na školskom dvore starej ZŠ sústredili najmä detské atrakcie, odohrali sa tu detské súťaže. V podvečer sa občania mohli zúčastniť veľkého bubnového sprievodu, do ktorého sa mohol aktívne zapojiť každý, kto má chuť zabúchať si do akéhokoľvek bicieho nástroja, ale aj do nádob, plastov, krabíc, vedier či hrncov, ktoré si doniesli pred kultúrny dom v piatok 2.6. o 18:00. Pestrý sprievod s konským povozom vyrazil od kultúrneho domu krátko po 18. hodine.

Na futbalovom ihrisku na hlavnom pódiu zahrali kapely Grobiani, We want jam a hlavným ťahákom večera bol koncert skupiny Vidiek. Potom ešte do tanca i na počúvanie pri občerstvení zahrala skupina Con spirito. V sobotu 3.6. sa odohrali turnaje v plážovom volejbale, v minifutbale a popoludní turnaj starých pánov vo futbale. Počas sobotného popoludnia moderoval programy , súťaže a všetky akcie moderátor – zabávač Richard Vrablec. Uskutočnila sa aj súťaž vo varení guláša a fazuľovice , svoje práce predviedli remeselníci z Bernolákova i okolia. Večer vystúpila hip-hopová tanečná skupina a konala sa diskotéka . V nedeľu 4.6. po slávnostných omšiach sa uskutočnil turnaj futbalových internacionálov i ligový zápas, vystúpila dychová hudba Vajnoranka , večer zatancovali deti zo súborov Niagara a Stromček, zaspievali finalisti bernolákovskej detskej superstar a zahrala skupina Con spirito.

Počas všetkých dní súčasne prebiehala medzinárodná súťaž v parkúrovom skákaní v jazdeckom areáli . Taktiež v obci premával kočiar ťahaný koňmi a predavala sa tombola s hlavnou výhrou zájazdom do Chorvátska, ktorej vylosovanie sa uskutočnilo pred záverom Dní obce v nedeľu 4. 6. večer na pódiu pri futbalovom ihrisku. V areáli ihriska boli počas všetkých dní k dispozícii stánky s občerstvením. Celá fiesta sa ukončila slávnostným príhovorom a veľkolepým ohňostrojom.

Zoznam akcií počas Dní obce Bernolákovo 2006

2. 6. 2006

Sútaže pre deti
Prejazd motorkárskych dvojich
Bubenícky výstup
Vystúpenie mažoretiek
Koncerty
Koncert skupiny Vidiek

klikni na oblast pre blizsie informacie

stiahni leták (*.pdf)


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info