Google
 
 
 
 
 

        Tak ako po iné roky aj v tomto roku sa začiatkom mája uskutočnil už 6. ročník Golfového turnaja o pohár starostu obce Bernolákovo.
V sobotu 2. mája sa hráči a praznivci tohto športu zišli v krásnom prostredí nádvoria kaštieľa a jeho okolia pri príležitosti uvedeného turnaja.
O turnaj bol veľký záujem ako medzi hráčmi tak i takými, ktorí si túto hru chceli vyskúšať po prvý krát. Vďaka výbornému počasiu sa celý turnaj odohral v slnkom zaliatom parku na 9.jamkovom ihrisku. Turnaj sa tak ako obvykle hral systémom Scramble dvojíc, takže loptičku odohral hráč i nehráč a potom si vybrali lepšiu pozíciu a hrali z tohto istého miesta obaja. Na počudovanie niektorých, sa v mnohých prípadoch hralo aj z loptičky ktorú odohral nehráč! Ale veď aj golfová loptička je guľatá.
Všetky zaujímavé akcie a minipríbehy z športovej časti turnaja sa dôkladne vyhodnotili pri podvečernej garden party, ktorej sa zúčastnili pozvaní hostia, ktorí sa hry priamo nezúčastnili.
Celá akcia prebehla veľmi úspešne a spokojní boli nielen víťazi, ktorí si odniesli krásne ceny ale určite všetci zúčastnení, Toto všetko by sa nemohlo uskutočniť bez výraznej podpory sponzorov, ktorým  touto cestou ďakujeme.

výsledky turnaja

 

6. ročník golfového turnaja6. ročník golfového turnaja6. ročník golfového turnaja

6. ročník golfového turnaja6. ročník golfového turnaja6. ročník golfového turnaja

6. ročník golfového turnaja6. ročník golfového turnaja6. ročník golfového turnaja


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info