Google
 
 
 
 
 

V neveľkých, útulných a veľmi inšpiratívnych priestoroch bývalej Materskej školy na Hlavnej ulici sa 30.9., medzi výtvarnými prácami žiakov ZUŠ konalo ďalšie predstavenie z cyklu umeleckých večerov ,,Komorné stredy v škôlke,,.
Večer ktorý sa v poslednú septembrovú stredu stal príjemným nie len kvôli neformálnemu prostrediu, ale najmä vďaka výbornému výberu poézie a prózy z diela Michelangela Buonarrotiho, ktorý predniesla Števa Ábelová, tradične výbornej hudbe v podaní dua Imino Novák (gitara, spev)– Ivan Jelenčič (klavír, spev) a tanečným vystúpeniam skupiny Michaely Motlochovej. Dievčatá, hoci v miniatúrnom priestore,   predviedli úžasné flamenco, moderné tance i sugestívne Argentínske tango. Muzikanti zasa zahrali piesne, ktoré patria k legendárnym a určite najkrajším rockovým baladám.
Atmosféra tohto komorného predstavenia bola výborná a nefalšovane naozajstná. Škoda, že priestory v tomto objekte nie je možné využívať aj v chladnejších jesenných a zimných večeroch. Nie je však vylúčené, že na základe pozitívnych reakcií publika na toto predstavenie, by sa podobné malé a milé projekty mohli uskutočňovať aj v iných priestoroch v Bernolákove.

 Komorný večerKomorný večerKomorný večer

Komorný večerKomorný večerKomorný večer

Komorný večerKomorný večerKomorný večer

Komorný večer

 


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info