Google
 
 
 
 
 

10. 10. 2009 Bernolákovo. Svetová výstava je veľká  kynologická udalosť a tak  v klube padol návrh usporiadať popri svetovej výstave aj Špeciálnu výstavu čínskych chochlatých psov. Po prvej uzávierke sme mali prihlasených asi 25 psikov, povedali sme si že uvidíme čo bude po 2. uzávierke. Zrazu akoby sa s vystavovateľmi roztrhlo vrece. Konečná bilancia je  99 psov v majetku 55 vystavovateľov z 11 krajín. Boli tam psy z Česka, Maďarska, Švedska, Holandska, Fínska, Nemecka, Poľska, Ruska, Litvy, Talianska a Slovenska.
Naše pozvanie na posudzovanie prijala pani Linda Voláriková, medzinarodná rozhodkyňa pre posudzovanie exteriéru psov zo Slovenska.
Náš klub je pomerne mladý a tak sme sa chceli ukázať, že vieme zorganizovať aj výstavu, ktorá bude mať medzinárodnú úroveň. Logo, ktorého tvorcom je naša členka Hela Kratochvílová, sa páčilo našim členom a tak sme sa rozhodli použiť ho na všetky tlačivá, ktoré su potrebné na
výstavu - obaly, posudky, poradové čísla, diplomy. Pre každého vystavovateľa sme prichystali klips na číslo a kľúčenku, taktiež s logom klubu, ako darček. Z Firmy GoldCup sme objednali poháre a opäť sa musíme poďakovať Firme VETIS-HILLS-krmivá pre psov a mačky, ktorá nesklamala a podporila náš klub sponzorskými darmi a tým spestrila našu výstavu, ako aj firma
KW- profesionálna kozmetika pre psov a mačky. ĎAKUJEME.
Výstava sa začala o 10.00hod. Na jej otvorení sa zúčastnil aj starosta Bernolákova Ing. Ľubomír Poór, ktorý prítomných privítal v našej obci a poprial veľa úspechov nielen na našej výstave ale aj na Svetovej výstave na ktorej čínanov posudzovali v nedeľu. Týmto, by sme sa chceli p. starostovi poďakovať za možnosť usporiadať výstavu v Kultúrnom dome. Posudzovanie prebiehalo v peknej atmosfére. Pani Linda Voláriková je skusená posudzovaťeľka a tak jej nerobilo žiadne problémy ani 99 psikov aj napriek tomu, že sa posudky písali anglicky. Nebolo ľahké zohnať anglicky hovoriaci personál do kruhu, nakoľko všetci boli zapojení do diania na svetovke. Pomoc prišla z radov Bernolákovčanov, p.Anka Mrázová a p.Ľubo Homola ml.zvládli svoje funkcie na vysokej úrovni.
A tak celá organizácia výstavy ostala v rukách Bernolákovčanov.
Veľkú radosť sme mali hlavne z toho, že psíkovia v majetku našich členov klubu zo Slovenska nijako nezaostávali za zahraničnými účastníkmi výstavy.
Iveta Dudášová
predseda klubu

vystava psov

vystava psov

vystava psov

vystava psov

vystava psov

vystava psov


 

 
 

Na tento e-mail môžete posielať svoje otázky a správy:

obec@bernolakovo.info

 
 
 
 


Diskusné Fórum

Podporte nás!

 

 

© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info