Menu
 

 

 




 
 
Aktivity ku dňu zeme


V obci sa aj tento rok rozbehli aktivity ku Dňu Zeme. Dňa 17.3.2012 sa tradične miestni rybári zapojili do  vyčistenia okolia štrkovky, kde vyzbierali celý kontajner odpadu.

29.3.2012 sa členovia Klubu dôchodcov a členovia Združenia zdravotne postihnutých Nádej v Bernolákove zapojili do brigády na miestnom cintoríne. Počasie síce nebolo najlepšie, ale neubralo na  eláne brigádnikom,  ktorí vyupratovali celý cintorín.

V sobotu 14.3.2012 sa členovia miestnej poľovníckej organizácie zišli na brigádu na panelovej ceste medzi Bernolákovom a Novou Dedinkou, ktorú vyčistili od množstva navozeného odpadu, ku ktorému sa, samozrejme, nikto nepriznáva.

18.4.2012 sa zapojili študenti Spojenej školy v Bernolákove, ktorí vyčistili príjazdovú cestu k Dolnému háju, ktorá sa začínala podobať na skládku odpadu, obnovili nátery na lavičkách v miestnom cintoríne a upratovali príjazdovú cestu ku kaplnke sv. Anny.

19.4.2012 si aj detičky v materskej škole pripomenuli Deň zeme a vysadili si krásne nové muškáty.

V základnej škole si žiaci I. aj II. stupňa čistili areál školy na Školskej a Komenského ulici.
Na obidvoch stupňoch jednotlivé triedy pripravili výtvarné výstavy venované tematike životného prostredia. Žiačky 9.A. Viktória Hodvan a Marcela Trubačová pripravili a odprezentovali zaujímavý projekt O význame vody pre život človeka.

Vám všetkým, ktorí ste prispeli svojimi aktivitami k propagácii Dňa zeme a ku skrášleniu našej obce patrí veľká vďaka.



Späť

 






© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info