Menu
 

 

 




 
 
MDD 2013

   V mene OZ Školáčik ZRPŠ by som sa chcel úprimne poďakovať za krásnu slnečnú sobotu, ktorú mohli žiaci základnej školy spolu s mladšími súrodencami a svojimi rodičmi prežiť, zaujatí do športových aktivít a atrakcií na školskom dvore Novej školy.
   Konkrétne by som sa chcel poďakovať pani riaditeľke, ktorá podujatie podporovala. Pani zástupkyniam, celému učiteľskému zboru, pani vychovávateľkám zo ŠKD, najstarším žiakom, pánom školníkom, dobrovoľníkom z radov triednych dôverníkov (okrem iných pani Palkovičovej, Šticovej, Šullovej a pánom Rakickému, Tomčíkovi a Višňovskému). A rodičom, ktorí sa rozhodli prispieť vecne alebo pomôcť popri tom ako ich deti súťažili (napr. pani Benčúriková).
Turnaj vo vybíjanej, floorball-e, netradičné športy, stredoveký tábor, lukostreľba, kreslenie na chodník, modelovanie z balónov, dražba obrazov, sadenie rastlín pri novootvorenom altánku, moderátori z Expresáčika s krásnymi básničkami, vysokoumelecké maľovanie na tvár a zlatá bodka vo forme výborného gulášu. To všetko sú čriepky, z ktorých sa skladal úspešný prvý ročník podujatia ŠKOLÁČIK V POHYBE. Dajte nám prosím vedieť čo sa Vám páčilo a čo by sme mohli ešte zlepšiť. Iba od Vás záleží, či už teraz máme objednať jeden slnečný víkend medzi dvoma upršanými týždňami aj budúci rok.
   A aby sa nezabudlo, ďakujem všetkým zúčastneným športuchtivým deťom, o ktorých sa hovorí, že už chcú iba sedieť za počítačom. Myslím, že viac ako 300 detí dokázalo všetkým dospelákom opak a deň, ktorý patril iba im si naplno užili.
Majte sa niekedy nabudúce
 
OZ Školáčik ZRPŠ   Roman Sutka
























































































































































































































           

Späť

 






© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info