Menu












DNI OBCE BERNOLÁKOVO 2014

V dňoch 6.a 7. júna sa uskutočnil v Bernolákove deviaty ročník tradičného veľkého podujatia Dni obce Bernolákovo.
    Piatok začal športom -  Športový klub Vatek  sa  zapojil do zbierky na športové bežecké protézy pre Tomáša Božu a v spolupráci s Obecným úradom zorganizoval Beh pre beh pre Tomáša. Túto krásnu akciu podporilo 209 súťažiacich.
     V sobotu na ihriskách prebiehali súťaže – v plážovom volejbale a tenise,  popoludní majstrovský futbalový zápas Bernolákovo-Ivanka pri Dunaji.
      Od rána sa už pripravovali družstvá súťažiacich vo varení guláša a fazuľovice.
      Vozidlá Kia si záujemcovia mohli prezrieť pod starým pódiom.
 Kultúrny program tradične zahájil detský tanečný súbor Niagara.
 Svoje umenie prezentovali aj žiaci zo ZUŠ, materskej školy, šikovní hip-hopoví tanečníci zo skupiny S3T KIDZ. Na záver vystúpili Čeklísanky, ktoré rezkými pesničkami  potešili najmä skôr narodených. 
     Na multifunkčnom ihrisku sa deti  vyšantili  v skákacom hrade, na ploche futbalového ihriska odvážlivci skúšali zorbingovú guľu.
     Žabák patril tak,  ako po minulé roky, airsoftovej strelnici, ktorá pritiahla hlavne mladšie ročníky. Zaujímavý bol i stredoveký tábor, kde bola možnosť vidieť ukážky stredovekého života, rytiersky trenažér, ochutnať stredovekú kuchyňu...
     Hlavný večerný program na pódiu začal obľúbeným losovaním tomboly. Sponzorom veľmi pekne ďakujeme!
     Nasledoval ďalší blok , ktorý zahájila skupina Silent Trio Band – jedna z mála vydarených, vždy výborne naladených formácií slovenskej unplugged scény.
     Počas vystúpenia veselej punk-rockovej partie Grobiani sa už veľká časť početného obecenstva „vlnila“ na tanečnom parkete.
     Hity jednej z popredných osobností slovenskej hudobnej scény - speváka, skladateľa, a gitaristu Pavla Hammela -  Medulienka, Zvoňte zvonky, Čas malín...s ním spievalo snáď celé publikum.
     Zlatým klincom programu bola rocková skupina Gladiátor z Nitry, ktorá to parádne „roztočila“. Bodkou za kultúrnym programom bola diskotéka s DJ Montym.  
      Tohtoročné Dni obce boli pestré a vydarené.
      Už teraz sa tešíme na jubilejný 10.ročník !



           

Späť  

 






© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info