Menu
 

 

 




 
 

Turnaj o Pohár starostu v golfe

9.mája 2014  sa konal jubilejný 10. ročník golfového turnaja o pohár starostu obce na ktorom sa zúčastnili poslanci obecného zastupiteľstva a ďalší pozvaní hostia – golfisti, ktorí svojimi skúsenosťami ukázali zúčastneným nehráčom golfu všetko to, čo je pre potešenie golfu zaujímavé a lákavé. Pri peknom počasí a v príjemnom prostredí účastníci tohto športového podujatia strávili príjemné sobotné popoludnie, ktoré bolo spestrené hudobnou produkciou skupiny FAIR PLAY z Bernolákova (Dankovci a spol.) Turnaj sa uskutočnil za podpory sponzorov, ktorí vecne a najmä finančne podporili organizáciu podujatia. Nevyčerpané prostriedky budú použité na náklady spojené s organizáciou Dní obce, ktoré sa uskutočnia v dňoch 6. a 7. júna 2014.

Výsledky turnaja:
Na prvom mieste sa umiestnili Požár Daniel a Rastislav Požár, na druhom mieste Ivan MIčko a Tomáš Hlubík  a na treťom mieste František Janík a Ján Meszároš.
Najlepší brutto výsledok dosiahla dvojica Ľubomír Dubecký a Miloš Červenka.
Najdlhší odpal dosiahol Ivo Smolko a a najbližšie   k jamke dosiahol Ivo Smolko.
Súťaž v patovaní vyhrali  Chiara Rásochová a Rastislav Požár.
Ceny odovzdali Ing. Ľubomír Poór, starosta obce a Ing. Jaroslav Kachlík, prezident golfového klubu Bernolákovo a Ing. Ján Pečo, riaditeľ turnaja.




           

Späť

 






© 2005 - 2009 Obecný úrad, Hlavná 111, 900 27 Bernolákovo, kontakt: obec@bernolakovo.info